Wij zijn een HuboXL Agri, Dier en Tuin.
Vandaar dat de tuinafdeling een belangrijk deel in neemt. Hier liggen eigenlijk onze roots, de winkel komt voort uit onze groothandel in gewasbeschermingsmiddelen. Heeft u dan ook vragen omtrent ziekten en plagen in de tuin, wij beschikken over professionele kennis.

Buitenhout        
Tuinhout van het merk Swaay staat voor goede kwaliteit. Wij hebben een vast eigen assortiment met lage prijzen, wat altijd uit voorraad leverbaar is. Bekijk het aanbod in de winkel of neem een folder mee.
Uw aankopen kunt u gratis vervoeren in onze aanhangwagen, of we bezorgen het bij u thuis.

Klik hieronder op de afbeeldingom naar de Swaay website te gaan!

Van swaay


Planten potgronden          

Sla- en koolplanten, pootaardappelen en zeer veel tuinzaden!!

In het voorjaar, meestal één week voor koningsdag, starten we met de perkplanten. Op het buitenterrein heeft u dan ruime keuze uit allerlei planten. Van weelderig bloeiende éénjarigen tot vaste planten.
Tuinaarde, compost en diverse soorten en kwaliteiten potgrond, vraagt u maar wat de beste keus is! Wij helpen u graag.

Om optimaal en zo lang mogelijk plezier van uw planten te hebben, vind u bij ons een zeer breed scala aan meststoffen en verzorgingsmiddelen. Ook voor de milieuvriendelijke tuinier is er volop keus.

DCM heeft een complete lijn organische meststoffen en potgronden. Een superproduct is Vivimus, onmisbaar bij nieuwe aanplant!

Klik hieronder op het DCM Logo om naar hun website te gaan.

 

 DCM logo Deel van het DCM assortiment


PERLKA is dé oplossing voor veel problemen in de tuin waar eerder bestrijdingsmiddelen voor waren. Denk aan Levermos, st.Jacobs kruiskruid, Koperwormen die uw aardappelen doorboren etc.

Ook wordt er gedacht aan mensen met een groententuin. Vanaf feb/maart staan de groente- en bloemenzaden van Oranjeband weer in de winkel. U kan een gratis catalogus meenemen en een eventuele bestelling inleveren, zodat u in de winkel niet hoeft te zoeken.

Vanaf eind Januari zijn er ook pootaardappelen. Kijk hier voor de verschillende raseigenschappen. Later ook slaplanten, div. koolplanten, tomatenplanten, komkommers etc.

Gewasbescherming bij Hubo