Binnenzonwering

Zoveel mensen, zoveel wensen. Niet elk type zonwering is even geschikt. We hebben daarom veel verschillende types zonwering in de meest uiteenlopende maten voor je.

Klik op de afbeelding om of op ‘zonwering website‘ te bezoeken!Binnenzonnewering bij Hubo in S gravenpolder bij goes in zeeland

Plisségordijnen

Momenteel zie je een duidelijke trend in plisségordijnen. De plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het lijnenspel van de geplisseerde stof geeft je interieur een moderne uitstraling. Door de honingraatvormige tunnels heeft het gordijn een isolerende en daardoor energiebesparende werking. Met name de topdown-bottom-up variant, waarbij het gordijn zowel van boven naar onder als van onder naar boven te openen is, is erg populair.

Roljaloezieën

Speel met licht en schaduw met roljaloezieën, ook wel multishades genoemd. Deze fraaie zonwering bestaat uit 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. De mate van lichtinval bepaal je zelf.

Industrieel wonen

De woonstijl van dit moment: industrieel wonen! Maar hoe vertaal je deze stijl naar bijpassende raamdecoratie? Houten jaloezieën passen goed bij een industrieel interieur, mede dankzij de strakke vormgeving. Wil je een industrial look combineren met rolgordijnen? Kies dan voor een rolgordijn met een grove stof.

Kindveilige binnenzonwering

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en constant bezig deze te ontdekken. Hierdoor kunnen de meest simpele meubelstukken en huishoudelijke artikelen al een potentieel gevaar voor ze vormen, zo ook de koorden en kettingen van raamdecoratie. Uiteraard voldoen onze raamdecoratie producten aan de nieuwe regelgeving omtrent Child safety/Kind veiligheid.