Ook voor al uw hengelsportartikelen kunt u bij ons terecht!

Bent u een liefhebber van hengelsport? Mooi, want dat is Hubo ook! Wij hebben alles in huis voor uw favoriete sport. Kwalitatief hoogstaande visspullen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. En wij verkopen niet alleen hengelsportartikelen: ook voor een goed advies kunt u bij ons terecht. Eén van onze medewerkers nam deel aan de selectie voor het Nederlands Kampioenschap Zeevissen. Kortom, wij weten waar we het over hebben!

Aas voor het vissen

In onze winkel vindt u vers zeeaas uit een geconditioneerd bewaarsysteem, waaronder pieren, kweekzagers, mesheften en tappen. Bovendien zwemmen onze pieren en zagers in hun natuurlijke leefomgeving tot het moment dat u ze komt halen. Verser kan niet! Voor de zoetwatervisser hebben we maden, regenwormen en mestpieren.

Specialistische hengelsport

Bij ons kunt u kiezen voor de kwaliteitsmerken Spro, Tronixpro, Cinnetic, Vercelli, LFT, Zebco en Midnight Moon. We hebben een uitbreid assortiment voor het vissen met de spinhengel, het vissen op witvis en het vissen op zee. Voor onder andere karper, voorn, forel, tong, paling, zeebaars, schol en haaien hebben we volop specialistisch materiaal.

Reparaties en vispas

Bij Hubo staat de klant centraal. U kunt niet alleen voor nieuw materiaal bij ons terecht, maar ook voor reparaties aan hengels en molens, het vernieuwen van een topoog of het opspoelen van molens met vislijn. Ook waterstanden- of getijdenboekjes en de Vispas zijn bij ons verkrijgbaar.

Leuk weetje

Wij zijn hoofdsponsor van het grootste Jeugdkampioenschap Kustvissen van Nederland. Dit wordt ieder voorjaar georganiseerd door WSV Reimerswaal. We steunen dit drukbezochte evenement omdat we het belangrijk vinden dat de jeugd blijft vissen en daar willen we graag aan bijdragen.

Kortom, bij Hubo vindt u perfect hengelsportmateriaal en accessoires voor de kampioenen van vandaag en morgen.

 


HuboXL ‘s-Gravenpolder is uw vertrouwde adres voor al uw hengelsportartikelen van merken als Spro van leveranciers Pure F, Shimano en LFT. U kunt bij ons ook terecht voor uw vispas!

Vers zeeaas

Zeeaas pieren en zagers