Klimaatbeheersing

Verkoeling…….

Het grootste deel van het jaar is het goed vol te houden in onze woningen, want verwarmen is immers zo moeilijk niet! Maar als het binnen richting de 30 graden gaat, is het toch minder aangenaam.

Voor deze situaties is er de airconditioning, eerder alleen voor kantoren etc. maar nu ook zeer goed betaalbaar voor uw eigen woning. Er wordt onderscheid gemaakt tussen mobiele- en split-unit airco’s.
De mobiele airco heeft als voordeel dat hij overal in te zetten is, de split-unit wordt binnen op een wand bevestigd en buiten komt de motor te staan/hangen. Dit heeft als voordeel dat deze zeer efficient werkt, en dat u binnen geen geronk hoort, u kunt er zelfs bij slapen. Het prijsverschil tussen deze beide is nu zo klein geworden, dat er vanaf nu meer split-units verkocht worden. In de rest van Europa is dit al jaren het geval.

Voor informatie over de mogelijkheden en plaatsing etc. zullen we u in de winkel graag te woord staan. We komen gratis bij u thuis voor een offerte op maat.
De merken die we leveren zijn Maxicool (Klik hier voor catalogus), MitsubishiLG en TCL. Deze merken hebben naast voordelige split-units ook grote airco’s als multi-splits in het pakket.

Ontvochtigers, bevochtigers en luchtreinigers

Te vochtige of  te droge lucht is niet goed voor de gezondheid, interieur en planten. Vaak bevinden zich de waarden binnen de gestelde richtlijnen, maar voor de probleemgevallen is er dan vaak toch ook een oplossing te bedenken. Klik hier voor uitgebreide info.

De leefomgeving binnenshuis is voor veel mensen niet optimaal. Denk hierbij niet alleen aan astma- en carapatienten, maar ook aan ouderen, mensen met huisstofmijt- en pollenallergie (hooikoorts).

Met de apparatuur van Qlima is het voor een zeer groot deel mogelijk, de omgeving ideaal te krijgen.

Klik hieronder op de afbeelding om naar de Qlima website te gaan.